Medya

Haberler

Geri

Ecostar & Ecodense, AHR Expo Chicago 2024 Fuarında Yenilikçi Ürünleriyle Göz Kamaştırdı!

whatsapp-gorsel-2024-01-22-saat-20-37-18-b3d81697
whatsapp-gorsel-2024-01-22-saat-20-37-17-56ecf718
whatsapp-gorsel-2024-01-22-saat-20-37-21-eeb0381a

Ecostar & Ecodense, AHR Expo Chicago 2024 Fuarında Yenilikçi Ürünleriyle Göz Kamaştırdı!

Brülör, Yoğuşmalı Kazan ve Yeni Ürün Lansmanıyla Fuar Ziyaretçilerini Büyüledik

Ecostar & Ecodense, 22-24 Ocak tarihleri arasında düzenlenen AHR Expo Fuarı'na Genel Müdürümüz Cem Özyıldırım ve İhracat Müdürü İbrahim Uğur Savaşeri, Isı ve Havalandırma alanındaki bu prestijli etkinlikte, Ecostar & Ecodense markalarının ürün gamında bulunan Brülör ve Yoğuşmalı Kazan ve  ürün gamımıza yeni eklemiş olduğumuz Reküperatif Gaz Brülörleri ile Sıcak Hava Brülörlerini tanıttı.

Fuar boyunca standımızda sergilediğimiz Brülör ve Yoğuşmalı Kazan ürünlerimiz, endüstri standartları, performans ve enerji verimliliği sunmaktadır. Ziyaretçiler, yenilikçi tasarım ve teknolojimizle tanışarak, Ecostar & Ecodensenin sektördeki öncü firmalardan birisi olduğunu bir kez daha tecrübe etti.

Reküperatif gaz brülörlerimiz, enerji geri kazanımında yeni bir standart belirlerken; sıcak hava brülörlerimiz, yüksek sıcaklıkta hava gereksinimlerini karşılama konusunda öne çıktı. Her iki ürün de çevre dostu tasarımlarıyla sektörde dikkat çekiyor.

Reküperatif Gaz Brülörleri, termal kapasiteleri 20 kW'dan 150 kW'a kadar olan geniş bir kapasite aralığını kapsıyor. Bu ürünler, düşük NOx ve CO seviyeleriyle temiz yanma sağlayarak çevre dostu bir çözüm sunuyor. Enerji verimliliğiyle ön plana çıkan bu brülörler, sürdürülebilir ısıtma sistemleri için ideal bir seçenek sunuyor.

Sıcak Hava Brülörleri, ise termal kapasiteleri 500 kW'dan 10,000 kW'a kadar uzanan geniş bir kapasite aralığına sahip. 800°C'ye kadar ısıtılmış yanma havası ile çalışma özelliği, endüstriyel uygulamalarda üst düzey performans ve verimlilik sağlıyor. Ayrıca düşük kirletici NOx ve CO emisyonları ile çevresel etkileri en aza indirerek çevre dostu bir çözüm sunuyor.

Bu etkileyici ürünlerimiz hem enerji tasarrufu hem de çevre koruma odaklı çalışma prensiplerimizi bir araya getiriyor. Detaylı bilgiler ve ürün özelliklerini incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Fuar süresince, ziyaretçilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler Ecostar & Ecodensenin inovasyona verdiği önemi bir kez daha vurgulamıştır. Müşterilerimizin beklentilerini karşılayan ürün portföyümüz ve uzman ekibimizle, sektördeki değişime öncü olan firmalardan birisi olmaya devam ediyoruz. Ecostar & Ecodense olarak, sektördeki en güncel teknolojik gelişmeleri paylaşarak, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza değer katmaya devam edeceğiz.

AHR Expo Chicago 2024 Fuarı'nda sergilediğimiz ürünlerle sektöre yön vermenin gururunu yaşıyoruz. Ecostar & Ecodense inovasyon ve enerji verimliliği konusundaki kararlılığını bir kez daha kanıtladı. Yenilikçi çözümlerimizle daha temiz, daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunma hedefimiz doğrultusunda, teknolojideki liderliğimizi sürdürmeye kararlıyız. İlerleyen günlerde sizleri daha birçok yenilik ve projemizle buluşturabilmek için iş ortaklarımız ve müşterilerimizle birlikte geleceğe yönelik heyecan verici projelerde buluşmayı sabırsızlıkla bekleriz.