Medya

Haberler

Geri

Termo Isı Sistemleri (Ecostar) En Çok Brülör İhracatı Yapan Firma Ödülünü Bir Kez Daha Aldı

ihracat-odulu-resim1

Isıtma sektörünün önde gelen markalarından biri olan Termo Isı Sistemleri, iklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından her yıl düzenlenen sektörün başarılı ihracatçıları ödül töreninde "2019 yılında En Çok Brülör İhracatı Yapan Firma" ödülünü tekrar kazanmanın gururunu yaşıyor.

1967 yılında kurulan Termo Isı sistemleri 54 yıllık sektör tecrübesi ile, ısıtma sektöründe, 2 ayrı marka Ecostar ve Ecodense ile faaliyet göstermektedir. %100 yerli sermaye ile faaliyet gösteren şirket üretimlerini Tekirdağ Çorlu’daki modern tesislerinde sürdürmektedir.

Domestik grupta min. 200 kW, max. 12.000 kW toplam 27 farklı kapasiteye kadar, gaz, fuel oil, motorin yakıt ile beraber bunların kombinelerine sahip olan tek marka olan Ecostar’ın düşük NOX ve CO salınımlı yeni seri Low NOX ürünleri de var. Endüstriyel grupta da çok geniş bir ürün gamıyla tüm sanayiye hizmet veren firma, 2020 yılının son aylarında Yatağan Termik Santrali dönüşüm projesini de alarak Türkiye’de sanayi brülörleri sektöründeki üstün konumunu tekrar gösterdi.

Yoğuşmalı kazan pazarında 2015 yılından beri faaliyet gösteren Ecodense markası ile duvar tipi alüminyum alaşımlı spiral kanatçıklı eşanjörlü yoğuşmalı kazanlarının 65 kW—150 kW aralığı 6 faklı kapasiteye, çelik eşanjörlü duvar tipi 45 kW-145 kW aralığı 6 farklı kapasitenin üretimini yapan firma yer tipi yoğuşmalı kazan grubunda da 200 kW-3200 kW aralığında toplam 19 farklı kapasite sahip.

Özellikle Son 3 yılda ihracat satışlarındaki yıllık bazda ortalama %30 büyüyen Termo Isı, bugün Güney Amerika’dan, Avustralya’ya, Rusya’dan Güney Afrika’ya kadar geniş bir coğrafyada satışlarını devam ettirerek 45 ülkeye ihracat yapar konuma geldi.

Ödüllü Ar-ge merkezinden çıkan ihtiyaçlara yönelik inovatif ürünleri, müşterilerinin hizmetine sunan firma, siparişlerinde müşterilerin ürünle ilgili ayrıntılı teknik taleplerine de hızla cevap vererek rakiplerine bu anlamda fark yaratıyor.