Medya

Haberler

Geri

Ecodense Modüler Çözümüyle Daha Güçlü: Cell Condense!

ecodense-cell-condense

Ecodense yer tipi yoğuşmalı kazan ailesinin yeni üyesi Cell Condense serisi; modüler yapısı sayesinde tüketicinin ihtiyacına uygun kapasiteler sunarken olası arıza durumlarında bile çalışmaya devam ediyor.

Yoğuşmalı kazan pazarına 2015 yılında duvar tipi modelleri ile giriş yapan Ecodense, aradan geçen kısa sürede arkasındaki 55 yıllık Termo Isı Sistemleri’nin de tecrübesinin sayesinde, kalitesini ispatladı ve doğru ürün kusursuz deneyim ilkesiyle pazar payında hızla yukarılara tırmanmayı başardı.

Günümüzde; merkezi sistem gereken binalarda hem duvar hem de yer tipi yoğuşmalı kazanlarıyla, roof top sistemleriyle ve hermetik şofbenleriyle, villa tipi müstakil evlerde ise premiks yoğuşmalı kombi çözümleri ile yer alan Ecodense; yüksek verimlik, enerji tasarrufu, uzun ömür ve çevre dostu olması sebebi ile tüm Türkiye’ye yayıldığı gibi ismini yurt dışında da duyurmaya başladı.

Genç, dinamik ve alanında akademik geçmişe sahip Ar-Ge ekibi sektördeki yenilikleri yakından izliyor. Bu sayede portföyünde yer alan mevcut cihazları son teknolojiler ışığında güncelliyor. Pazardan gelen talepler doğrultusunda ürün gamına yeni eklemeler yapıyor. İşte bu kullanıcı odaklı yaklaşımın ürünü olarak, Ecodense yer tipi yoğuşmalı kazan ailesinin yeni üyesi Cell Condense serisi ortaya çıktı.

Modüler yapıya sahip Cell Condense yer tipi yoğuşmalı kazanlar; 300 kW - 1810 kW kapasite aralığında arzu edilen güce uygun tasarlanabildiği gibi, 16 adet cihazın kaskad çalışabilmesi sayesinde çok daha yüksek güç gereken yerlerde dahi başarıyla görev yapabiliyor. Cihazların en büyük avantajı ise sahip olduğu modüler yapısından ötürü, olası arızalarda bile çalışmaya devam edebilmesi ve bu sayede kullanıcıları çaresiz bırakmaması.

Söz konusu modüler yapısını kompakt tasarım ile tüketicilerle buluşturan Cell Condense serisi bu sayede operasyon ve bakım kolaylığı sağlarken, modern dizaynı ile de göze hitap ediyor. Aydınlatmalı LED ekranı ve kullanıcı dostu ara yüzü ile pazara hızlı bir giriş yapan Cell Condense düşük ses seviyelerinde çalışabilmesi ile de kazan dairelerindeki gürültü kirliliğinin önüne geçiyor.

Ulaşmış olduğu düşük NOx ve CO emisyon değerleri sayesinde çevre ile dost çözüm sunan Cell Condense, 5:1 modülasyon oranıyla da arzu edilen güce bağlı olarak tüketim yapıyor ve enerji tasarrufu sağlanmış olur.