Medya

Haberler

Geri

Termo Isı Sistemleri (Ecostar) En Çok Brülör İhracatı Yapan Firma Ödülünü 3.Kez Üst Üste Kazandı

habergorseli-2020

Isıtma sektörünün önde gelen markalarından biri olan Termo Isı Sistemleri, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından her yıl düzenlenen sektörün başarılı ihracatçıları ödül töreninde "2020 yılında En Çok Brülör İhracatı Yapan Firma" ödülünü 2018 ve 2019 yıllarından sonra 2020 yılında da kazanmanın gururunu yaşıyor. Firmayı temsil eden genel müdür Cem Özyıldırım ve ihracat müdürü Özgür Kuzey ödülü teslim alırken TİM başkanı İsmail Gülle ve İSİB başkanı Mehmet Şanal Ecostar’ın başarısını kutladı. 

1967 yılında İstanbul’da kurulmuş olan Termo Isı Sistemleri ,bugün ısıtma sektörünün öncü firmaları arasında, Ecostar ve Ecodense markaları ile yer almaktadır. Merkez ofisi İstanbul Kartal’da bulunan Termo Isı üretimini ise Çorlu/Tekirdağ’daki modern fabrikasında gerçekleştirmektedir. %100 yerli sermayeli firma, 150 donanımlı çalışanı, yurt içinde yaygın bayi ve servis ağı, yurt dışında ise çalıştığı partner firmalarıyla müşterilerinin taleplerini evrensel kalite standartlarında ürün ve hizmetlerle karşılamaktadır.

Ecostar, Türkiye’nin lider brülör markası olarak monoblok (domestik) ve duoblok (endüstriyel) olmak üzere iki ana yakıcı grubunda uzmanlaşmıştır. Brülör grubunda Türkiye’nin en çeşitli ve en geniş kapasite aralığındaki ürün grubuna sahip Ecostar’ın, ürettiği yakıcı sistemler arasında sıvı, gaz ve çift yakıtlı ürünler ile farklı yakıt türleri için özel yakıcılar da bulunmaktadır. Çevreye ve enerji dönüşümüne odaklı yaklaşımıyla düşük NOx ve CO salınımlı brülör serileri de ürün gamına katılmış ve bu ürünlere yatırımlar kesintisiz devam ettirilmektedir.

Domestik ve endüstriyel brülör gruplarının yanı sıra; sıcak hava jeneratörleri, endüstriyel fırınlara ve akışkan yataklı kazanlara özel yüksek ısıya dayanımlı proses bek yakıcıları ile  Ecostar ısı ihtiyacı olan tüm endüstrilere özel olarak geliştirdiği ürünleriyle hizmet vermektedir.

Ecodense markası ile 2016 yılında yoğuşmalı kazan üretimlerine de başlanmış ve kısa zamanda alınan pazar payı ile sektörün önemli oyuncularından biri  konumuna gelinmiştir. Ecodense ürün gamında duvar tipi, yer tipi ve roof top serisi yoğuşmalı kazanlar ile 35-42-45 kw yüksek kapasiteli premiks yoğuşmalı kombi ürün grubu bulunmaktadır.

Termo Isı Sistemleri, Türkiye’nin en çok brülör ihraç eden firma ödülünü 3.kez üst üste alan Ecostar ve son 5 yılda hızlı gelişim kaydeden Ecodense markalarıyla ihracat alanında güçlenerek ilerlemektedir. Güney Amerika’dan, Avustralya’ya, Rusya’dan Güney Afrika’ya kadar geniş bir coğrafyada 50’den fazla ülkeye ihracat yapılmakta ve ülkenin ihracatına katkı sağlanmaktadır.

 

Ödüllü Ar-ge merkezinden çıkan ihtiyaçlara yönelik inovatif ürünleri, müşterilerinin hizmetine sunan firma, siparişlerinde müşterilerin ürünle ilgili ayrıntılı teknik taleplerine de hızla cevap vererek doğru ürün - kusursuz deneyim ilkesiyle faaliyetlerini sürdürmektedir.