Medya

Haberler

Geri

🎉🏆 Yenilik ve Değişim Rüzgarlarıyla Dolu: Kaizen Öneri Programı Ödül Töreninde Parlayan Yıldızlarımızı Kutladık 🎉🏆

calisma-yuzeyi-1-100jpg
calisma-yuzeyi-2-100jpg
calisma-yuzeyi-3-100jpg
calisma-yuzeyi-4-100jpg
calisma-yuzeyi-5-100jpg
calisma-yuzeyi-6-100jpg
calisma-yuzeyi-7-100jpg
calisma-yuzeyi-8-100jpg
calisma-yuzeyi-9-100jpg
calisma-yuzeyi-10-100jpg
calisma-yuzeyi-11-100jpg
calisma-yuzeyi-12-100jpg
calisma-yuzeyi-13-100jpg

🌟🏭 Bugün, fabrikamızın dört bir yanından gelen yaratıcı fikirlerle dolu Kaizen Öneri Programı ödül töreninde, Ecostar & Ecodense markalarımızın Çorlu Fabrikası çalışanları olarak bir araya geldik ve kazananları gururla kutladık!

Her biriniz, işyerimizin verimliliğini ve sürekli gelişimini hedefleyen bu programımıza katkıda bulunarak, kendinizi ve fabrikamızı daha da ileri taşıma yolunda önemli adımlar attınız. Sizlerin özverili çalışmaları ve yaratıcı önerileri, işimizin kalitesini ve rekabet gücümüzü artırmak için kıymetli birer kaynak haline gelmiştir.

Bu özel günde, en başarılı Kaizen önerilerini sunan ve fabrikamıza büyük değer katan çalışma arkadaşlarımıza ödüllerini takdim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yaptığınız katkılarla sadece iş yerimizi değil, aynı zamanda tüm ekibimizi ve iş ortaklarımızı da olumlu yönde etkilediniz.

Ödül törenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Sizler, bu programın başarısında en büyük paya sahipsiniz. İlerleyen dönemlerde de Kaizen Öneri Programımızın büyüyerek devam edeceğine ve daha birçok yeniliği bünyemize katacağımıza olan inancımız tamdır.

Ancak bugün sadece bir başlangıçtı. Bu kutlamadan sonra daha da büyük başarılar ve harika fikirler için sabırsızlanıyoruz! Sizin yaratıcı fikirlerinizle iş yerimizin daha da ileriye taşınması için sabırsızlanıyoruz. Birlikte daha büyük hedeflere ulaşacağız! 💪💼

Teşekkürler, sizler harikasınız! 🌟🎉